Bokas helger (lördag-söndag) i vår & höst

Ö-weekend

Upplev den stilla säsongen på Nåttarö och sätt vardagen på paus.
Öppna stugans dörr och känn doften av skog och hav. Hör en gren knäckas när dovhjorten smyger förbi. Ta en stilla skogspromenad, en kajaktur på det blå eller en värmande bastu. Här finns utrymme att njuta av ön på ert vis, resten överlåter ni åt oss.

Vi sätter guldkant på vistelsen med alla måltider serverade på Nåttarö Krog, tillagade med kärlek och omsorg.

Som vårt motto lyder- det enkla livet.

Låt oss rå om er.
Välkomna på Ö-weekend!

Waxholmsbolagets Utö express avgår från Nynäshamns hamn lördag förmiddag, biljetter köps enkelt på båten. Väl framme checkar ni in på expeditionen hos Carina och Catharina som välkomnar er till ön och er stuga. Därefter serveras ni lunch på Nåttarö Krog. På eftermiddagen finns tid för aktivitet eller återhämtning, skratt och umgänge. Hyr en cykel eller varför inte boka bastun? Avrunda dagen med en tre-rätters middag på Nåttarö Krog.

På söndag serveras en tvårätters-frukost till bords på krogen. Ni väljer sedan själva vilken av Utö express turer ni vill ta tillbaka till Nynäshamn. Stanna kvar för att ta en senare tur och upptäck mer av Nåttarö eller åk tillabaka till Nynäshamn och avsluta gärna helgen med en lunch eller middag hos våra vänner på restaurang Kroken.

I Ö-weekend ingår:

  • Boende i stuga
  • Sänglinnen & handduk
  • Lunch & tre-rätters middag på Nåttarö Krog
  • Två-rätters frukost med juice/kaffe/the på Nåttarö krog.

För dig som vill finns cyklar och kajaker att hyra på ön och bastu bokas via hemsidan eller på plats.

1495 kr/person

Exklusive dryck och städning.

hus-2-grafik-bla