Välkomna att bo på Nåttarö!

Boka någon av våra stugor eller varför inte ett rum på vårt vandrarhem!

Bokningen gör ni enkelt via vårt bokningssystem.

Vackra Nåttarö i Stockholms södra skärgård, ligger bara 30 minuter med båt från Nynäshamn. Vi hälsar alla varmt välkomna till denna pärla till ö, som består av sandstränder, tallskog, fina promenadstråk, en snorkelled (tillfälligt borttagen för uppdatering) och mycket mer.

Afrikansk dans på Nåttarö

Veckan efter midsommar har Fare dance and art kurs i traditionell västafrikansk dans på Nåttarö. En mycket populär danskurs, som nu har varit på Nåttarö två år och kommer tillbaka även till 2022. Dansen kommer vara i vår lada under veckan, direkt efter midsommar.

Att bo på Nåttarö

På Nåttarö har vi 50 stycken semesterstugor allt från 2 och 4 bäddars till två stycken 6 bäddars.
Vi har även ett Vandrarhem med 32 bäddar och nyrenoverat kök.

Duschanläggning samt mulltoaletter finns i nära anslutning till stugbyn.

För dig som önskar komma riktigt nära naturen har vi även dygnscamping à 60:-/natt, max sju nätter. Här är det 18 års gräns utan målsman med.

För bokning av stugor eller rum på vandrarhemmet går det nu alldeles utmärkt att boka här. För våra avboknings- och betalvillkor se här.

När det gäller veckobokning, från 2021, har vi nu delat upp stugorna i två grupper. Där ena gruppen byter lördagar och den andra söndagar. Det är fortfarande sju dagars vistelse.

Stugorna 2 till 27 – byter söndag (till söndag)
Stugorna 28 till 50 byter lördag (till lördag)

Är du skola, företag, föreningen eller privatperson som vill hyra hela vandrarhemmet och ha det för er själva, vänligen kontakta oss så bokar vi.

Telefonnummer 08-520 400 30. Vi svarar i telefonen alla dagar, under lågsäsong, mellan kl. 12-18. Det går också bra att maila till info@nattaro.se

Klicka här för att se karta över våra stugor.

Klicka här för prislista, 2022.

Här på Nåttarö finns även en handelsbod och andra småkiosker med diverse livsmedel. För öppettider se deras hemsida.