20211210_skärgårds19731

Julehjorten 2023

Upplev Nåttarö Krog i julskrud

Julehjorten har blivit en trevlig tradition här på Nåttarö. Vi ser det som en möjlighet att få förlänga säsongen i skärgården men också som en chans att bjuda ut till oss på ön för att få uppleva en middag med extra allt. Det är nu vi ges tid och utrymme för att skapa och fördjupa oss i det som är det bästa vi vet;

maten, drycken och umgänget.

Julehjorten är inget traditionellt julbord. Som namnet avslöjar låter vi dovhjorten som huserar på ön få spela första fiol och vara den röda tråden genom middagen. Lokalt och närproducerat. Även fisk och kanske ett och ett annat skaldjur brukar smygas in på menyn. Vi gillar mat och dryck tillsammans med gott sällskap. Låt oss bjuda er på en middag ”hem till oss” där vi tillsammans njuter av vällagad mat, härliga drycker och gott sällskap.

I middagen bjuds allt från pärlande bubblor till elegant rött, serveringar med välkända och förhoppningsvis nya smaker, något starkt och värmande, mer gott däremellan och alltid något sött att avsluta med. Allt tillagat och serverat med glädje och kärlek. Vi vill tro att det som kommer från hjärtat går till hjärtat.

Låt det väl smaka!

Varmt välkomna & God jul

/Nåttarögänget.

 

Julehjorten kommer att serveras under tre helger i december:

Fre 1/12 &  Lör 2/12

Fre 8/12 & Lör 9/12

Tors 14/12

Fre 15/12 & Lör 16/12

Bokas via mail: info@nattaro.se eller 08 520 400 30

(Vid bokning betalas deposition)

 

I Julehjorten ingår:

– Värmande glögg på Nynäshamns kaj innan avfärd från 17:15

– Båtresa tur/retur till Nåttarö
med m/s Maria Eleonora.

Avgång: 17.30

Hemfärd: När alla känner sig klara ca 22.30 – 23:00

– Välkomstskål med tilltugg.

– Middag i flera serveringar.

– Dessert

– Dryckespaket.

 

1895kr/person.

 

Detta är en fast meny med mat och dryck där endast möjlig ändring i menyn sker vid allergi. OBS! anmäls vid bokning. Då detta är en fast meny med dovhjort i fokus kan vi inte tillgodose med vegetariska alternativ.

 

Åldersgräns: 18 år.